Bestelmogelijkheden

01 trouwe lezer

Een standaard abonnement kost €14,95 per jaar. Je krijgt twee edities van Article per collegejaar thuisgestuurd.

02 vrienden

Steun het tijdschrift extra en word vriend voor €29,95. Je krijgt tweemaal per collegejaar Article thuisgestuurd.

03 eerstejaarsstudent

Neem een jaarabonnement als eerstejaarsstudent en ontvang het eerste jaar 50% korting. Let op: deze aanbieding geldt alleen voor eerstejaarsstudenten kunstgeschiedenis aan Universiteit Utrecht.

04 de losse-nummer-lezer

Losse nummers zijn te bestellen via article@stichting-art.nl. Vermeld bij de betaling van €8,95 (op rekeningnummer NL68INGB0000701755 t.n.v. Stichting Art-Article te Utrecht) duidelijk je naam en het gewenste nummer. Na ontvangst van de betaling krijg je het nummer thuis gestuurd.

Misschien ligt je persoonlijke interesse bij het onderwerp van een oudere uitgave van Article. In het archief kun je van de meeste oudere nummers nog exemplaren bestellen.

05 het institutioneel abonnement

Bij interesse voor een institutioneel abonnement voor bedrijven en andere instanties kunt u contact opnemen met article@stichting-art.nl. Voor 35,- per jaar ontvangt u twee nummers, met slijtage-garantie. Dit houdt in dat, wanneer een nummer versleten is, wij u kosteloos een nieuwe opsturen. Daarnaast bieden wij aan uw naam te vermelden op onze website, ter herinnering aan een mooie samenwerking.


Op dit moment ligt Article bij:

  • RKD – Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis;
  • Universiteitsbibliotheek Utrecht;
  • Erasmus Boekhandel namens het Van Gogh Museum;
  • Universiteit van Amsterdam

Het abonnement wordt ieder jaar automatisch met 1 jaar verlengd, tenzij wordt opgezegd. Adres wijzigen of opzeggen via: article@stichting-art.nl. Opzeggen kan tot uiterlijk 1 september van het nieuwe collegejaar.