Het gloednieuwe nummer van Tijdschrift Article is af en zal binnenkort in jullie brievenbussen verschijnen! De redactie wil dit heugelijke moment graag samen met jullie delen. Op donderdag 27 mei om 19:30 zal daarom een online lancering van het nieuwe nummer plaatsvinden. Het thema van dit nummer – en van deze avond- is ‘Het Onrustige Archief’. In Article 26 wordt gereflecteerd op de omgang met het archief vanuit verschillende perspectieven in de kunsthistorische discipline. Enkele auteurs zullen hun artikel uitlichten en er wordt meer verteld over het archief als onderzoeksobject. Daarnaast gaan we graag met jullie in gesprek en is er de gelegenheid om vragen te stellen aan onze sprekers.

Aanvang: 19.30
Sprekers: René de Kam & Jade Poolen
Locatie: Zoom

We hopen velen van jullie te zien. Iedereen is welkom, dus ook als je (nog) geen abonnee bent kan je erbij zijn. Voor de eerste tien Utrechtenaren die zich aanmelden, hebben wij een leuke verrassing! Aanmelden kan door te mailen naar article[@]stichting-art.nl. Noem in het onderwerp ‘aanmelding lancering 26’. Belangrijk: alleen bij aanmelding via mail zal je de Zoom-link ontvangen.
Tot 27 mei!