In samenwerking met het Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis van de Universiteit Utrecht heeft Article een scriptieprijs in het leven geroepen. Elk jaar wordt deze Article-Departementsscriptieprijs uitgereikt aan de schrijver van de beste bachelorscriptie van het voorgaande collegejaar. Studenten die een scriptie schreven die met een 8,5 of hoger is beoordeeld, komen voor de prijs in aanmerking. Een vakkundige jury bepaalt vervolgens welke scriptie de prijs verdient. De winnaar van de Article-Departementsscriptieprijs ontvangt een oorkonde, een geldprijs en mag een artikel schrijven op basis van de scriptie dat gepubliceerd zal worden in tijdschrift Article.

De komende weken zullen de genomineerden en juryleden worden voorgesteld in het evenement op Facebook. Meld je aan door te mailen naar article@stichting-art.nl en ontvang de Zoom-link!